dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsOvertreding op oudejaarsdag €1000,- !

Overtreding op oudejaarsdag €1000,- !

-

De gemeente en politie gaan met de beschikbare capaciteit optreden bij het melkbusschieten in dagen voor de jaarwisseling. Ook wordt opgetreden bij het stoken van vuren en het plegen van vandalisme op oudejaarsdag zelf. Eventuele schade wordt verhaald op de veroorzaker.

melkbussenDwangsom

Mensen die de regels voor het verbranden van afval of melkbusschieten overtreden, kunnen een dwangsom van € 1000,00 opgelegd krijgen.

Cameratoezicht

Tijdens de jaarwisseling wordt in de omgeving van de Noordweg en de Marinus Postlaan ook gebruik gemaakt van cameratoezicht.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen