woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsP.B.B.O. kiest landelijk bestuur...

P.B.B.O. kiest landelijk bestuur…

-

 

De Partij voor Betaalbare Betrouwbare Overheid (PBBO) heeft deze week een forse stap voorwaarts gezet. Het landelijk bestuur is gekozen, zowel in Kampen als in Nijmegen zijn er volgens de PBBO nieuwe leden bijgekomen en is er een goed gesprek geweest in Nijmegen.

Afgelopen woensdag 4 september is op de ledenvergadering in Kampen een landelijk bestuur gekozen. De leden uit Nijmegen hebben schriftelijk gestemd. Op die manier is er toch sprake van een landelijke verkiezing. Vanuit Kampen zijn in het landelijk bestuur gekozen Johannes Witte (voorzitter) en Emiel Veraar (penningmeester). Vanuit Nijmegen is gekozen Marie José Haerkens (secretaris). De zetel voor plaatsvervangend voorzitter is nog vacant. Deze zetel is bestemd voor een kandidaat uit de afdeling van Rotterdam die op dit moment in oprichting is. In het najaar is het de bedoeling om een landelijk congres te houden. Informeel functioneert Johannes Witte uit Kampen als landelijk politiek leider. Op het congres willen de partij dat formeel vaststellen.

“De ledenvergadering in Kampen verliep in ontspannen sfeer. De vergadering verliep vlot. Ieder nam met ambitie aan de discussie deel. Ook de contributie verordening is in stijl van de partij. Geen door het bestuur opgelegd bedrag. Bij de PBBO is het het een vrijwillige bijdrage die de leden doen. De campagne starten we zodra het campagnemateriaal binnen is. Het is de bedoeling om in de herfstvakantie te beginnen. Afgelopen vrijdag 6 september hebben Johannes Witte en Marie Jose Haerkens een overleg gehad in Nijmegen. De hoofdmoot van dit overleg betrof het op te stellen programma voor de stad Nijmegen. De specifieke punten worden komende week op de website geplaatst. Daarna begint het flyeren in Nijmegen. Er was een warm persoonlijk contact. Nijmegen wordt een sterke afdeling. De afdeling Nijmegen gaat de afdeling Kampen bijstaan om de afdelingen Rotterdam en Elburg succesvol te maken. Marie José heeft er goede contacten.” Aldus Witte

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen