woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsPBBO in actie voor "Huisartsenpost"

PBBO in actie voor “Huisartsenpost”

-

Steth_picDe nieuw opgerichte partij PBBO ( Partij voor Betaalbare Betrouwbare Overheid ) gaat Donderdag 25 Juli een handtekening-actie houden om te proberen in Kampen toch een huisartsenpost te realiseren.

Volgens de PBBO moet Het college moet met spoed met de huisartsen in gesprek om alsnog een huisartsenpost te realiseren. “De N-50 houdt te veel op in spoedgevallen. De PBBO wil eerst “vriendelijk” met de huisartsen in gesprek gaan. Er zijn huisartsen die mee willen werken aan het vestigen van een huisartsenpost. Echter houdt de meerderheid van de artsen dit helaas nog steeds tegen. In de visie van de PBBO kan dat niet. We willen niet marchanderen met de volksgezondheid! De PBBO gaat dit probleem voorleggen aan de LHV en het medisch tuchtcollege als het echt niet anders kan. De volksgezondheid is voor ons een top prioriteit. De burger mag van de politiek verwachten dat we in de bres springen voor de burgers als dat nodig is. Een bijkomend probleem is dat niet ieder de vervoerskosten richting huisartsenpost Zwolle kan betalen. aldus Dhr. Witte Beoogt lijsttrekker van de PBBO”

Diverse andere politieke kopstukken uit Kampen hebben al gereageerd met de mededeling dat een huisartsenpost voor hen een gepasseerd station is…

De actie zal 25 juli plaatsvinden om 17:30u in het winkelcentrum Hanzewijk

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen