zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenPicknick in het Park: een heerlijk ontspannen en zomers feestje

Picknick in het Park: een heerlijk ontspannen en zomers feestje

-

Op zaterdag 6 juli organiseert Muziekvereniging De Broederband een heerlijk ontspannen en zomers feestje in het Stadspark van Kampen. Tussen 12.00 en 15.00 uur kunnen bezoekers en voorbijgangers genieten van een scala aan muzikale optredens terwijl ze ontspannen op het gras of een picknickkleed.

Muzikale Optredens:

  • De Broederband: Bekende harmonieklanken
  • Brobando: Braziliaanse muziek
  • Slag en Vlag en De Bikkels: Percussie
  • Quintus: Saxofoonensemble
  • Mitrick: Ierse/Keltische muziek met interactieve deelname voor liefhebbers

Voor de inwendige mens zorgt Moods & Roots met een foodtruck. Bezoekers kunnen ook hun eigen picknick meenemen om van de middag te genieten.

Het doel van Picknick in het Park is om mensen op een ongedwongen manier met elkaar in contact te brengen en hen kennis te laten maken met verschillende muzieksoorten en -stijlen.

Bij slecht weer wordt het evenement verplaatst naar De Opmaat (Harmoniepad 2). Deze wijziging wordt gecommuniceerd via de sociale media.

Iedereen is van harte uitgenodigd om deel te nemen aan dit gezellige en muzikale evenement. Mis het niet en kom genieten van een mooie zomerse dag in het Stadspark van Kampen!

Foto: aangeleverd

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen