Politie zoekt getuigen van mishandeling jongen

PLantsoen - Meeuwenweg2
Foto: Google maps

Kampen – Op zaterdagavond werd een 16-jarige jongen door een groep jongeren belaagd en mishandeld. Het slachtoffer was op de fiets en werd zonder aanleiding tegengehouden en tegen de grond gegooid. De politie zoekt getuigen van het voorval.

Rond 20.00 uur fietste het slachtoffer vanaf de supermarkt aan de Meeuwenlaan naar huis. In het park bij de 2e Ebbingestraat in de buurt van het elektriciteitshuisje stond een groep jongeren. Tijdens het voorbijfietsen werd hij achterna gerend, tegengehouden en tegen de grond geduwd. Toen hij trachtte zich te ontworstelen aan zijn belagers kwam hij nogmaals ten val. De jongen heeft meerdere schaafwonden en kneuzingen overgehouden aan de mishandeling. Er is aangifte gedaan van mishandeling / openlijke geweldpleging.

Getuigenoproep
De politie vraagt getuigen zich te melden. Ook kan het zijn dat er omstanders het incident hebben gefilmd. Hebt u het incident gezien meldt u zich dan bij de politie. Ook als u beeldopnamen heeft gemaakt van dit incident neemt u dan contact op met de politie op nummer 0900-8844.