zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomePolitiekPolitiek Café de Hanzestad vrijdag 7 maart

Politiek Café de Hanzestad vrijdag 7 maart

-

politiek cafe

Op vrijdag 7 maart is er weer een Politiek Café, waar alle partijen aan meewerken. Deze avond gaan er echter 4 partijen met elkaar in de slag nadat ze zich met hun kandidaten aan u hebben voorgesteld. Voor de discussie aanvangt, houdt wethouder Martin Ekker (VVD) een korte inleiding over: “Wonen, Leven en Werken In de Gemeente Kampen”.   Het Hilde Palland (CDA), Nieke Jansen(Groen Links), Pascal Jacobs (D66) en Eibert Spaan (SGP) praten o.a. over bouwen op open plekken (inbreiden) en het afmaken van wijken als Stationskwartier, Onderdijks, Hanzewijk en de Meerwijk. Verder wordt gesproken over faciliteiten voor starters, duurzaam bouwen en bouwen in de kernen.

Het geheel staat onder leiding van Wim Schluter (journalist/entertainer) en  Piet van Ommen (politiek verslaggever RTV IJsselmond).  Ook in de zaal kunt u weer meepraten. Alle partijen en hun aanhangers, maar ook “partijlozen” zijn ook van harte welkom. Op 13 maart is er ook nog een debat in de Raadszaal.  Aanvang discussie 19:30 u. De zaal is open om 19:00 uur.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen