Pop-up store Kampen geopend

Ingezonden bericht Pop-up store Kampen

Wij , Simple and Zero , FAAS Essentials ,LiefsIris , FeestPlezier en het Leger Des Heils kampen hebben de handen ineen geslagen en openden afgelopen zaterdag een pop-up store met allerlei leuke producten .

De eigenaren van het pand waar voorheen CIGO in zat hadden een briefje op het pand geplakt met te huur, evt voor pop-up store. Het Leger des Heils , Iris en FAAS en Feestplezier hebben daar op gereageerd en zo zittend bij elkaar is het idee geboren . Later kwam Simple and Zero er nog bij!

“Hoe leuk is dit ! We kunnen elkaar hierdoor versterken en hebben er allemaal heel erg zin in. Afgelopen zaterdag gingen de deuren voor het eerst open en wat kwamen er leuke reacties voorbij. Dit werd erg gemist hier in Kampen , dit soort winkels gaan alleen maar Zwolle hoorden we vaak. Het is een open lichte winkel met voor elk wat wils . Duurzame producten , Edel stenen , Vintage , Inpak artikelen en tweede hands kleding. Het is voor 2 maanden vandaar de naam pop-up store … maar wie weet wat t ons zal brengen ?”


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


2 Comments

  1. Ik ben blij dat ik namens het leger des heils samen mag werken met deze mooie dames het is een gezellige winkel en we hebben het gezellig druk vooral de edelstenen van Iris gaan als zoete broodjes over de toonbank

  2. Ik heb deze week met deze mooie en lieve des mogen samen werken en heb echt een klik met hun ben echt blij om samen te werken

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*