Prisma sponsorloop voor Johan Cruyff Foundation

Prisma sponsorloopWoensdag 18 mei hebben de leerlingen van de Ambelt, de Enkschool, de Schakel en de Trimaran hun krachten gebundeld tijdens de tweejaarlijkse sponsorloop. Dit jaar hebben de leerlingen zich in het zweet gewerkt voor de Johan Cruyff Foundation.

Alle leerlingen hebben zich de afgelopen weken hard ingezet om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de Johan Cruyff Foundation. Nadat er in de klassen aandacht is besteed aan dit goede initiatief van de pas overleden oud-voetballer, gingen de kinderen langs de deuren in hun woonplaats en probeerden zij familie bereid te krijgen om zich te laten sponsoren.
De leerlingen moesten zich voor een vast bedrag laten sponsoren en dit was een zeer groot succes. Voorlopig staat het totaalbedrag dan ook op € 2365,37. Donderdag wordt het laatste geld ingeleverd en zal dit bedrag nog iets oplopen.
Na de sponsorloop kregen alle leerlingen een bedankje van de Cruyff Foundation en een beker ranja en een appel aangeboden door Jumbo Penningkruid.
Vanaf 1 augustus 2016 worden drie van de vier scholen in Prisma één geïntegreerde school onder één nieuwe naam. Dat betekent dat SO de Schakel, SO de Ambelt en SBO de Trimaran vanaf het nieuwe schooljaar samen verder gaan als één team. De Enkschool blijft intensief samenwerken onder het dak van Prisma maar is geen onderdeel van de geïntegreerde school.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*