woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsPuppycursus vuurwerktraining

Puppycursus vuurwerktraining

-

Dinsdag 29 oktober kunt u met uw pup instromen voor een nieuwe puppycursus bij VHV de IJsselmond te Kampen.

De cursus bestaat uit 10 lessen waarbij praktijk en theorie wordt gecombineerd. Naast het aanleren van de basisbeginselen van gehoorzaamheid, het opbouwen van een goede baas hond relatie zullen we in deze cursus veel aandacht besteden aan vuurwerktraining.

puppy1

De eigenaren leren hoe ze de pups in de komende vuurwerkperiode moeten begeleiden en hoe ze moeten omgaan met een schrik of angstreactie van de hond.

De cursus start om 19:00 uur en wordt gegeven door ervaren en gediplomeerde instructeurs op het trainingsveld aan het eind van de Melmerweg in Kampen vlakbij viaduct Flevoweg/ N50. De cursus is geschikt voor honden vanaf 8 weken.

Voor meer info zie: www.vhvdeijsselmond.nl of neem contact op met Laura 06-12609624

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen