Quintus en WIJZ slaan handen ineen met uit verkocht feest voor Kamper jongeren

Foto van auteur


Vrijdag 29 april vindt in ’t Ukien het nieuwe feest ‘Take Me Out’ plaats. Deze nieuwe uitgaansavond wordt georganiseerd door en voor jongeren uit Kampen, in een samenwerking tussen jongerencentrum The Take, cultureel podium ’t Ukien (beide WIJZ Welzijn) en Quintus. Er is dusdanig veel animo voor dat alle beschikbare kaarten binnen enkele dagen volledig verkocht waren.

 Take Me Out is toegankelijk voor tieners van 12 t/m 17 jaar (ID is verplicht) en alcohol, drugs of tabak zijn niet toegestaan. Ontmoeting, talent en gezelligheid staan centraal in een veilige omgeving. Hoofdact is de populaire YouTube-act en band Bankzitters (zie foto), en verder staat er veel lokaal DJ talent uit Kampen op het podium, zoals Affection en Bryan b2b Lorenzo. Ook is er nog ruimte voor een beginnende lokale DJ om de avond te openen. De organisatie wil zodoende ruimte geven aan talent en zal hiertoe binnenkort een oproep doen.

De afgelopen twee jaar was voor jongeren geen makkelijke periode. Uit diverse onderzoeken is gebleken dat de eenzaamheid onder jongeren toenam door gesloten scholen, lockdowns en quarantaines. Quintus en jongerenwerk Kampen vinden het belangrijk om juist wat voor deze doelgroep te organiseren, want voor deze jongeren is doorgaans al weinig te doen. Dat de behoefte aan ontmoeting groot is, blijkt uit de razendsnelle verkoop van alle 300 beschikbare tickets.

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: