Quintus start Het Naaicafé

In samenwerking met Bertha Boonstra, coupeuse en eigenaresse van De Stoffenkraam aan de Geerstraat in Kampen start Quintus met ‘Het Naaicafé’. Op dinsdagavond 24 november van 19:30 -21:30 uur is er een gratis kennismakings- en informatieavond bij Quintus. Het thema van de avond is ‘kussen maken’. Daarnaast laten we zien wat het Naaicafé inhoudt, wat je kunt verwachten en wat je er kunt leren. Materiaal is te koop, of neem je eigen spullen mee. 

Met de kennismakingsavond neemt Quintus een voorschot op het Naaicafé, dat vanaf  dinsdagavond 12 januari van start gaat, een plek waar mensen de kneepjes van het naaivak kunnen leren. Even een broek korter maken of een gordijn naaien kan dan ook zelf, zonder thuis een naaimachine te hebben! Die kun je namelijk voor een paar euro bij Quintus huren. Boonstra vertelt: ‘Iedere 14 dagen behandelen we een ander thema. Enkele onderwerpen zijn: Wat kan ik met mijn naaimachine? Hoe werkt een patroonblad? Hoe maak ik knoopsgaten? Hoe zet ik een (blinde) rits in? Hoe zet ik manchetten aan? Hoe maak ik een zak?’.

Op www.quintuskampen.nl verschijnt binnenkort een overzicht met daarop de data waarop de diverse thema’s behandeld worden. Heb je zelf een suggestie dan horen we dat graag en we proberen daar in de daarop volgende avonden rekening mee te houden. En, je kunt je gewoon voor een losse avond inschrijven.

Meer weten? Kijk op www.quintuskampen.nl. Vergeet je niet aan te melden!