dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsRabobank hoofdsponsor Sail Kampen

Rabobank hoofdsponsor Sail Kampen

-

Ondertekening op jubilerende Stedemaeght.

FS140328_03

Foto: Freddy Schinkel

Voor de derde maal op rij is de Rabobank IJsseldelta hoofdsponsor van Sail Kampen. Beide partijen ondertekenden vrijdag het sponsorcontract op de Stedemaeght. Het Kamper schip viert dit jaar dat huidig koning Willem-Alexander het twintig jaar geleden in gebruik nam.
Met de ondertekening van het contract en het heffen van het glas aan boord van de Stedemaeght, is de samenwerking tussen de Rabobank IJsseldelta en Sail Kampen beklonken. “We zijn blij met deze stabiele sponsor”, zegt voorzitter Bert Hofman. “De Rabobank maakt het – samen met de andere sponsoren – mogelijk dat Sail Kampen is uitgegroeid tot het grootste paasevenement van Nederland.”
Tanja Geurtse van Rabobank IJsseldelta vindt Sail Kampen aantrekkelijk voor sponsoring: “Wij steunen vooral evenementen die er toe doen. Sail Kampen is daarvan een goed voorbeeld. De hele stad – van ondernemers tot particulieren – is er bij betrokken. Voor ons is het dus een ideale ontmoetingsplek voor onze klanten.”
Sail Kampen is zeer tevreden over het aantal sponsors dat het evenement steunt: “We hebben – ondanks de economische crisis – meer sponsors binnengehaald dan verwacht. Dat komt vooral omdat Sail Kampen de bedrijven – naast naamsvermelding – ook echt iets heeft te bieden, zoals meevaren met een schip voor personeel of zakenrelaties. Een goed voorbeeld naast Rabobank IJsseldelta is PEC Zwolle – dat een dag voor de bekerfinale tegen Ajax – met de businessclub naar Sail Kampen vaart.”
De ondertekening van het sponsorcontract tussen Sail Kampen en Rabobank IJsseldelta vond plaats op de Kamper Stedemaeght. Tijdens de Vlootschouw op 18 april vaart de Rabobank mee op deze Kamper trots. Eigenaar Toon Slurink viert dit jaar, dat koning Willem-Alexander het schip twintig jaar geleden in gebruik nam door het zeil te laten zakken. “En natuurlijk hebben we vorig jaar meegedaan aan de Koningsvaart op het Amsterdamse IJ tijdens de inhuldiging van de koning.” De Stedemaeght doet uiteraard ook mee aan Sail Kampen 2014.

sail 20140306
Informatie: www.sailkampen.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen