Racoon in de Music club Kampen

Foto’s; narrow fotografie

Racoon

Door; Lourens Hooisma

Na the Common Linnets was het de beurt aan de Nederlandse topband Racoon om hun klanken te laten weerklinken door de Music club Kampen. Dat dit een band is van top niveau, dat was bekend, maar het werd tijdens dit concert dubbel en dwars bewezen. In een uitverkochte Music club speelde Racoon maar liefst 19 nummer met 3 nummers als toegift. Volgende week staat de band in een volle Ziggo Dome en ter voorbereiding was de Music club zowel ideaal als sfeervol.

Het voorprogramma werd verzorgd door de band “Bewilder” en ze deden hun naam eer aan! Na het 2de nummer ging het er ook steeds wilder er aan toe op het podium. Een goede opwarmer voor Racoon.

Onder leiding van zanger Bart van der Weide begonnen ze met het nummer ‘Heaven Holds a Place’ en vervolgde de lijst met al hun grootste hits, waaronder ‘Oceaan’.
Een speciaal nummer werd toegedragen aan een oude buurjongen die op zeer jonge leeftijd niet meer ontwaakte uit zijn slaap als gevolg van een neuroblastoomtumor. In 2011 schreef Racoon het nummer ‘Don’t Give up the Fight’ en speciaal in aanwezigheid van de stichting Jayden, speelden ze dit emotionele nummer. Prachtig en dit speciaal voor de Selvio challenge; zie http://stelviochallenge.nl
Wederom een geweldig concert van top niveau!

racoon

racoon

racoon