Na een geweldige 0-3 overwinning van de heren van Zalsman/Reflex vorige week bij de koploper en een enorm goede en intensieve trainingsweek was het vertrouwen hoog, en de drive om dit gevoel door te trekken idem dito.

Tegen Dio uit Bedum moest Reflex het helaas zonder Erik Huisken (opnieuw vader geworden) stellen, maar na al 15 sets op rij gewonnen te hebben zat de sfeer en spirit er uitstekend in bij de mannen van Reflex!

Nadat de mini’s van de week de score hadden geopend konden wij er tegenaan, en we vlogen direct goed uit de startblokken. Volgens het goede wedstrijdplan van mastermind Henk en assistent Rijk wisten we Dio Bedum op de juiste plekken pijn te doen. Aan de hand van een uitstekend spelende Willem-Maarten Heins werd dit niveau doorgetrokken naar de tweede set die uiteindelijk net als de eerste set in ruime winst eindigde voor de thuisploeg met de goed invallende spelverdeler Friso Buiter. De derde set kende wat opstartproblemen maar niks is te gek voor ons, deze set werd natuurlijk ook gewonnen door een heerlijke service serie van Robin van Capelle.

Met weer een nieuwe 3-0 in de spreekwoordelijke broekzak en inmiddels een winning streak van 18 sets wordt er met veel gretigheid naar de wedstrijd van volgende week toegeleefd. Dan spelen wij namelijk uit tegen de nummer 4 Webton Hengelo en hebben wij de kans om voor even de koppositie over te nemen. We staan namelijk op een tweede plaatst met 1 punt achterstand op de nummer 1 en een wedstrijd minder gespeeld.

Zoals altijd willen wij ons geweldige publiek bedanken voor de steun en ook bedanken wij alle vrijwilligers die deze wedstrijd weer voor ons klaar stonden om het veld op te bouwen, te vlaggen, te tellen, ballen te rollen, te DJ’en, zweet op te vegen en de bar draaiende te houden!

En natuurlijk onze sponsoren Zalsman specialist in drukwerk en SALED, die ons de eerste volleybalvereniging in Nederland maakt met LED boarding en een groot scherm.