Riverside party USA day Kampen

riverside partyOp zaterdag 29 augustus 2015 vind de jaarlijkse Riverside Party USA dag plaats, aan de Loswal 10 te Kampen. Het evenement begint om 12 uur ’s middags en is voor iedereen (gratis) toegankelijk. Er worden een hoop Amerikaanse motoren, auto’s, bussen en trucks verwacht langs de kade van de IJssel. Ook dit jaar is er weer extra aandacht besteed aan de kids. Zo is er o.a. een megagrote kids stormbaan, een piratenschip springkussen voor de kleintjes, gratis professioneel schminken, churros, poffertjes, lollywafels, schepsnoep en een suikerspin kraam.

Gedurende de hele dag is er Live rock muziek op het buitenpodia en verscheidende DJ’s. Een groot aantal standhouders zal weer aanwezig zijn met o.a. een tattoeerder, piercing, biker stuff, tools, special paint demo’s, kleding, metal signs, sieraden, motor parts, pin striping demo’s van ep en nog veel meer. ‘s Middags zijn er spectaculaire burnouts te bewonderen van een echte amerikaanse politiewagen. Tevens kunnen de bezoekers ’s middags genieten van het American bastards street theatre show team, een woodcarving sculptuurzaag demo van Sander Boom, een professionele dragrace auto, het American spinning wheels stunt demo team en als hoofdattractie de spectaculaire Wall of death, steile wand show van Henny Kroeze.

Een oude amerikaanse schoolbus verzorgt ’s middags gratis rondritten voor de bezoekers. Leuk voor jong en oud. Eten en drinken is natuurlijk volop aanwezig.

Vanaf 20 uur ’s avonds begint de Support Party. Voor verdere info kun je mailen naar riversidepartykampen@gmail.com. Heb je een mooie, aparte Amerikaanse motor of auto, kom deze dan ’s middags showen op de Riverside Party USA dag! Volg de borden met Riverside Party USA dag om bij het evenement te komen. Op facebook is het evenement te vinden onder Riverside PartyKampen. De laatste ontwikkelingen zijn daar te volgen. Tot ziens op zaterdag 29 augustus 2014 vanaf 12 uur ’s middags. www.riversidepartykampen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*