woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsRob Dillmann nieuwe voorzitter Isala

Rob Dillmann nieuwe voorzitter Isala

-

 

Rob Dillmann is door de Raad van Toezicht van het topklinische ziekenhuis Isala te Zwolle benoemd tot nieuwe voorzitter. Vanaf 1 april 2014 neemt hij de taken van de huidige voorzitter Marjanne Sint over. Rob Dillmann is tot april 2014 bestuursvoorzitter van het Zaans Medisch Centrum.

Isala krijgt in Rob Dillmann (55) een ervaren zorgbestuurder. Voor hij in 2005 bestuursvoorzitter werd bij het Zaans Medisch Centrum, was hij directeur bij de Orde van Medisch Specialisten. Tot 1999 was hij werkzaam in diverse functies bij de KNMG en als onderzoeker bij de VU in Amsterdam. Naast zijn bestuursfunctie is hij lid van diverse landelijke onderzoekscommissies naar patiëntveiligheid in de Nederlandse Ziekenhuizen. Dillmann is in 2012 uitgeroepen tot Zorgmanager van het jaar.

Rob Dillmann over zijn nieuwe uitdaging bij Isala: “Isala is een prachtig ziekenhuis met een gezond toekomstperspectief. Ik kom graag samen met de uiterst betrokken professionals dat perspectief realiseren. Gezamenlijk voor topzorg, motiveert mij sterk.”

In de periode van 1 februari tot 1 april neemt de heer Robbin Thieme Groen de honneurs waar. Hij maakt al geruime tijd deel uit van de Raad van Bestuur en is daarmee volledig op de hoogte van alle onderwerpen binnen Isala. De interim-periode is hiermee in vertrouwde handen.

foto: Boardroom

Rob Dillmann

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen