‘Rock Oud Loud’ rockt in de Kofferbak!

Rock oud loud

Theater de Kofferbak is zaterdagmiddag 23 januari het toneel van een bijzonder Zangfestijn van Rock Oud Loud, het seniorenpopkoor van Quintus. Op het programma staan bekende hits van onder andere Queen, The Rolling Stones, Status Quo en – uiteraard – The Beatles!

Ook wordt het publiek getrakteerd op gastoptredens van Yko Hoekstra en Annelie Franken en vrouwenkoor N Tolu Muso. Het Zangfestijn begint om 16.00 uur, de entree is 2 euro!

‘Whatever you Want’, ‘California Dreaming’ en ‘Hey Jude’: het is slechts een greep uit het heerlijke repertoire van Rock Oud Loud. Dit seniorenpopkoor van Quintus is drie jaar geleden opgericht na het succesvolle programma The Golden Oldies. Onder enthousiaste leiding van Yko Hoekstra – naast dirigent ook zanger en gitarist – is het koor uitgegroeid tot een waar begrip in Kampen en omstreken.

Rock Oud Loud bestaat uit een ‘harde kern’ van zo’n vijftien mannen en vrouwen. Nieuwe leden zijn altijd welkom. Dus hou je van zingen, ben je 50 +, ontbreekt het je niet aan energie en hou je van ‘goeie ouwe muziek’, dan ben je van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen. Het seniorenpopkoor repeteert iedere maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur in Quintus, centrum voor kunsteducatie aan de Vloeddijk 38 in Kampen.

Het programma is veelbelovend met zowel eigen optredens als gastoptredens. Zo zingen Yko Hoekstra en Annelie Franken nummers van Simon & Garfunkel. De mooie tweestemmigheid van Yko en Annelie brengt de bekende hits van dit Amerikaanse folk rock duo uit de jaren ’60 weer helemaal tot leven. Ook vrouwenkoor N Tolu Muso – onder leiding van Marianne Knol – brengt enkele nummers ten gehore. De entree voor het Zangfestijn is slechts €2 voor volwassenen. Kinderen tot 12 jaar betalen één euro.