Roofvogelshow op vierde Kamperui(t)dag

ROOFVOGELSHOW1
Donderdag vinden twee roofvogelshows plaats op het Van Heutszplein

KAMPEN – Een roofvogelshow en komische straatacts vormen de afsluiting van de laatste Kamperui(t)dag. Verder staan natuurlijk ook de braderie, livemuziek en meer op het programma.

Ook komende donderdag valt er in de gezellige Kamper binnenstad weer van alles te beleven voor het hele gezin. Het publiek kan op het Van Heutszplein om 14.00 en 16.00 uur genieten van een uur durende roofvogelshow met onder andere oehoes, een woestijnbuizerd, giervalk en torenvalk. Verder staan op het plein weer attracties als een klimwand en springkussens met beweegbaar piratenschip. De horeca is uiteraard ook aanwezig op dit gezellige plein.

Koe
Volgens jarenlange traditie is de koe de eerste Kamperui(t)dag in de Nieuwe Toren gehesen. Op de laatste Kamperui(t)dag rijdt de act Milou de Koe met een doorlopende straattheatervoorstelling door de Oudestraat. Jong en oud mag haar dan melken. Een megastruisvogel, bereden door een clown, vermaakt het publiek in de winkelstraat. Sahara ‘Hara komt met kameel naar Kampen om met een komische act schone dames te zoeken voor een harem. Natuurlijk ontbreekt de balonnenclown niet. Op de kinderrommelmarkt in de Geerstraat is het traditioneel een drukte van belang als deze kleine kooplui hun waar aan de man brengen.

OVK Clown Zassi
Gezellige drukte op het Van Heutzplein met kindervoorstellingen en attracties

Optredens
De horecapleinen bieden ook weer aantrekkelijke programma’s. Jonge talenten vertonen overdag hun kunsten op de Plantage. ’s Avonds is het daar de beurt aan ‘Heineken star dj’s on Tour’. Op het Van Heutszplein laat de IJsselmuider band Neverich tot middernacht van zich horen. Daarmee komt een einde aan vier zonnige en bruisende Kamperui(t)dagen in Hanzestad Kampen.

De zomerevenementen worden afgesloten met het Kamper Stripspektakel op zaterdag 15 augustus. Informatie: www.stad.kampen.nl.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*