Sail wacht evaluatie af

Mediastilte rondom parkeerdebacle.

Stichting Sail Kampen heeft besloten een mediastilte in te lassen betreffende de parkeerproblematiek, totdat zij met een uitgebreide evaluatie komt over Sail Kampen 2014. De organisatie herkent zich niet in mediapublicaties en politieke uitspraken na de afgelopen gemeenteraadsvergadering.

Het bestuur van Sail Kampen wil graag uitleg geven over de situatie, omdat zij wordt ondersteund via subsidies uit gemeenschapsgeld van burgers. Vanwege de zorgvuldigheid van het onderzoek, kiest de organisatie ervoor om allereerst de gemeenteraad te informeren als vertegenwoordigers van diezelfde burgers in plaats van via de media te communiceren.

Sail Kampen wil voorkomen dat een onjuist beeld van de organisatie wordt geschapen op basis van voortdurend reageren op perspublicaties of uitspraken van andere partijen. Zo hebben de organisatie en samenwerkende partners aangedrongen op rectificatie van een artikel dat berust op onjuiste aannames.

De organisatie is bovendien van mening dat het mislukken van het door een extern adviesbureau opgestelde parkeerplan niet volledig aan Sail Kampen te wijten is. In de door de gemeenteraad gevraagde evaluatie geeft zij daarover uiterlijk maart volgend jaar uitleg.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*