Samen even vergeten.

Activiteiten voor jonge mantelzorgers

Voor de jongeren van 6 t/m 18 jaar uit de gemeente Kampen die thuis een zorgtaak hebben, jonge mantelzorgers, is er net voor de zomer nog een activiteit.

Samen even vergeten dat je thuis continue rekening moet houden met bijvoorbeeld je depressieve vader of gehandicapte zusje is soms nodig om het vol te houden. Tenslotte hou je wel heel veel van je vader of zusje, maar is het niet altijd makkelijk. Het Steunpunt Mantelzorg van Stichting Welzijn Kampen brengt de jonge mantelzorgers samen.

Daarom gaan we weer iets leuks doen! Voor de groep van 6 t/m 12 jaar is er i.s.m. kinderboerderij Cantecleer een middag helpen op de boerderij, zelf broodjes maken en lekker spelen op de natuurspeelplaats georganiseerd. Dit is op woensdagmiddag 13 juli van 14:00 tot 16:45 uur.

Voor de oudere groep gaan we i.s.m. Kamper Events een stadssafari doen in de binnenstad van Kampen op 1 juli. Om 18:30 uur starten we tot ong. 21:00 uur.

Opgeven kan bij Linda van den Berg, Consulent Jonge Mantelzorgers bij Stichting Welzijn in Kampen. Telefoonnummer (bellen of appen) 06-39331374 en/of mail l.vandenberg@welzijnkampen.nl. Mocht je een jonge mantelzorger zijn of een jonge mantelzorger kennen, maar die kan niet meedoen, dan kun je ook contact opnemen om te kijken wat we voor je kunnen doen vanuit het steunpunt!

Klik HIER voor meer informatie over mantelzorgondersteuning van Stichting Welzijn