zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSamen Kerst Vieren 2013

Samen Kerst Vieren 2013

-

Met Kerst vieren we de geboorte van Jezus Christus.  Dit is ook vaak een gezellige periode van samen zijn en lekker eten.  Net als vorig jaar willen de vrijwilligers van de Hoeksteen in IJsselmuiden ook dit jaar weer de mensen die verbonden zijn aan de voedselbank Kampen de mogelijkheid bieden om met Kerst te genieten van een heerlijke feestelijke maaltijd. Vorig jaar hebben we veel mensen van een maaltijd kunnen voorzien en het resultaat was hartverwarmend.

logo-voedselbankDe vrijwilligers (van de Hoeksteen in IJsselmuiden) koken en bezorgen de maaltijden op dinsdag 24 december op meer dan 175 adressen in de gemeente Kampen. Maar..dit kan niet zonder uw hulp !

De organisatoren zijn nog op zoek naar mensen die extra producten willen sponsoren of geven zodat er iets extra’s aan de voedselpakketten kan worden toegevoegd.

Ook giften zijn van harte welkom. op bankrekening nr. 91.87.85.693 van de diakonie van de Hoeksteen onder vermelding van Samen Kerst Vieren.

Mocht er (net als vorig jaar) iets overblijven dan wordt dat naar het opvanghuis voor daklozen van het Leger des Heils in Zwolle gebracht.

De contactpersoon is Marleen Kragt  ( henrich.kragt@home.nl )
Bij voorbaat dank voor uw bijdrage.
‘Team Samen Kerst Vieren’

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen