Scholen speciaal onderwijs lopen mooi bedrag bijeen.

 

Prisma opbrengst sponsorloop

 

Elk schooljaar doen de vier scholen voor speciaal onderwijs in Prisma een actie voor het goede doel. De Ambelt, de Enkschool, de Schakel en de Trimaran, hebben vandaag het mooie bedrag €2365,37 aan de Johan Cruijff foundation overhandigd.

“Een prachtige opbrengst!” aldus Ina Rook-van Urk (Directeur SBO de Trimaran, SO de Schakel , SO de Ambelt Kampen) “Alle leerlingen hebben zich de afgelopen weken hard ingezet om zoveel mogelijk geld te verzamelen voor de Johan Cruyff Foundation.”

Nadat er in de klassen aandacht was besteed aan dit goede initiatief van de pas overleden oud-voetballer, gingen de kinderen langs de deuren in hun woonplaats en probeerden zij familie bereid te krijgen om zich te laten sponsoren. De leerlingen moesten zich voor een vast bedrag laten sponsoren,  dit bleek een gouden greep. Na de sponsorloop kregen alle leerlingen een bedankje van de Cruyff Foundation.

Vanaf 1 augustus 2016 worden drie van de vier scholen in Prisma één geïntegreerde school onder één nieuwe naam. Dat betekent dat SO de Schakel, SO de Ambelt en SBO de Trimaran vanaf het nieuwe schooljaar samen verder gaan als één team. De Enkschool blijft intensief samenwerken onder het dak van Prisma maar is geen onderdeel van de geïntegreerde school