Scoutinggroep Martin Gasman: “jaarlijkse collecte voor Jantje Beton nu op een andere manier”

De Corona-maatregelen gooien voor bijna iedereen “roet in het eten”. En dat geldt zeker voor de jeugd. Zij kunnen niet naar hun favoriete vereniging toe en zelfs bijna niet met elkaar spelen.  Ook Scoutinggroep Martin Gasman ondervindt zware hinder van de maatregelen.  Hun scoutinggebouw mag niet verhuurd worden aan andere Scoutinggroepen, dat betekend dus 25% minder inkomsten.

Daarnaast doen zij ieder jaar mee met de huis-aan-huis collecte van Jantje Beton die komende week van start gaat (8 t/m 13 maart 2021), maar ook dat is nu onmogelijk geworden. Dus ook het gedeelte van de collecte wat ze zelf mogen houden, komt helaas niet binnen.

Jantje Beton is hét goede doel dat zich sinds 1968 samen met kinderen en jongeren inzet voor meer en uitdagender speelruimte en meer speelkansen. Jaarlijks doen ruim 350.000 kinderen mee aan de activiteiten en projecten van Jantje Beton. Kinderen en jongeren in kwetsbare (speel)posities krijgen hierbij extra aandacht.

Collecte in 2021
Met de richtlijnen die op dit moment gelden is het bijna onmogelijk om huis-aan-huis te collecteren, Dat is voor de Scouting Groep Martin Gasman een extra groot nadeel, omdat ook zij gebruik mogen maken van een gedeelte van de giften aan Jantje Beton. Daarom willen ze het dit jaar op een andere manier doen en de mensen vragen op deze bijzondere manier een gift aan Jantje Beton over te maken.

Hoe kun je dat doen?
Scan onderstaande de QR-code in met jouw mobiele telefoon en je maakt eenvoudig én corona-proof jouw gift aan Jantje Beton over. Zij zorgen dat de  Scouts ook niet vergeten worden.

 

Scoutinggroep Martin Gasman
Het is absoluut veilig, je ziet direct op de telefoon dat het naar de juiste vereniging overgeboekt wordt (via de site: https://jantjebeton.digicollect.nl) en je hebt eventueel gelijk het bewijs voor de belastingdienst dat je een gift hebt gedaan aan een Algemeen Nut Beoogde Instelling (ANBI).

Hartelijk dank namens al onze leden!!!
Scoutinggroep Martin Gasman

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*