dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSeniorenmiddag tijdens Sail Kampen

Seniorenmiddag tijdens Sail Kampen

-

Meer ruimte voor rolstoelers zangfestijn

Zingen met Shantykoren in feesttent Hagenplein

Koggezangers

KAMPEN – Senioren kunnen gratis genieten van optredens van zes shantykoren tijdens een speciale editie van de jaarlijkse Seniorenzangmidag tijdens Sail Kampen. Tijdens de Kamperseniorenkorendag op vrijdag 18 april laten in de grote tent op het Hagenplein vanaf 13.00 uur het Torenkoor, de Koggezangers, de Ketel Binken, Recht Deur Zee, het Kamper Uienkoor en het Schokkerkoor van zich horen. De presentatie is in handen van Jac Ruiten.
De dertiende editie van de Seniorenmiddag, die jaarlijks wordt gehouden in de Kamper Stadsgehoorzaal met aansluitend ’s avonds het Korenfestival, wordt hiermee onderdeel van Sail Kampen. Het avondprogramma vervalt dit jaar. ,,We hebben nu gelegenheid meer mensen in een rolstoel toe te laten, daar is in de tent meer ruimte voor”, aldus Klaas Elhorst van de organisatie. ,,Daarom hebben we ervoor gekozen het evenement dit keer in de eerste plaats voor 65-plussers te organiseren. Er zijn in totaal zevenhonderd stoelen. Mocht er nog ruimte over zijn, dan zijn ook anderen welkom. Maar zij zullen dan waarschijnlijk wel genoegen moeten nemen met een staanplaats.” Volgend jaar wordt het Korenfestival wel weer gewoon gehouden.
Toegangskaarten
Gratis toegangskaarten, die ook recht geven op een sapje en een hapje, zijn af te halen bij Stichting Welzijn Kampen aan de Vloeddijk 79 of te bestellen via kampenseniorenkorendag.nl.
Paasdagen
Sail Kampen wordt gehouden tijdens de paasdagen van 18 t/m 21 april. In 2010 was het evenement met ruim 200.000 bezoekers het drukstbezochte paasevenement van Nederland. Vanwege het eerste lustrum en een extra uitgebreid programma, verwacht de organisatie dit jaar nog meer bezoekers. Zij kunnen genieten van vaartochten, scheepsbezichtigingen, demonstraties, topartiesten, entertainment, kermisattracties, horecagelegenheden en veel meer. Informatie: www.sailkampen.nl.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen