zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsCDA Senioren Platform opgericht

CDA Senioren Platform opgericht

-

 

Tijdens de algemene ledenvergadering van 25 november heeft het CDA Kampen het bestuur van het CDA Senioren Platform benoemd. Het CDA Senioren Platform heeft als doel om senioren meer te betrekken bij het werk van het bestuur en de fractie van het CDA Kampen. Het bestuur wordt in eerste instantie gevormd door Jan Tietema en Rutger Meijer.

senioren platformIn 2013 is 15,1% van de inwoners van de gemeente Kampen ouder dan 65 jaar. Door middel van het CDA Senioren Platform wil het CDA Kampen senioren een podium bieden om hun ideeën en mening te geven over wat er onder hen leeft. Hiervoor zal het CDA Senioren Platform in gesprek gaan met onder andere de Kamper Ouderenbonden. Het CDA senioren platform zal vooralsnog informeel worden ingesteld. Na een jaar worden, in samenspraak met de leden van het CDA senioren Platform, de werkzaamheden van het platform geëvalueerd en wordt bezien op welke wijze het platform wordt gecontinueerd. Het Senioren Platform is te bereiken via se******@ka****.nl.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen