Sneek 2 december – Na een week van hard trainen was het eindelijk zover, op naar Sneek. Set Up Heren 1 tegen de nummer één van de competitie VC Sneek Heren 1.

Set Up begon een beetje half aan de eerste set. De scherpte achterin het veld was niet aanwezig en serverend werden er wat fouten gemaakt. Dit zorgde ervoor dat er snel tegen een achterstand werd aangekeken. Toch kwam Set Up nog dichtbij maar te kort om te de set binnen te halen. 25-22

Tweede set zette dit door. Nog steeds geen scherpte achterin het veld en ook serverend nog niet helemaal zoals het hoort. Het was duidelijk dat er wel kansen lagen, maar hier werd geen gebruik van gemaakt. 25-19

De derde set kwam er langzamerhand wat verandering in het spel van Set Up. Nog steeds geen voorsprong, maar er werd beter gevolleybald. De service werd beter en blokkerend was men erg sterk. De derde set werd dan ook afgesloten met winst. 23-25

In de vierde set werd dit spel doorgezet. VC Sneek moest wat veranderen in de opstelling door een blessure en dit werkte duidelijk in ons voordeel. We waren vastbesloten om de set binnen te halen. Blokkering stond sterk en dit zorgde voor een setwinst van 21-25.

De vijfde set begon iets rommeliger. Aan het einde werden er een paar fouten op een rij gemaakt wat ervoor zorgde dan VC Sneek de winst pakte. Beetje dubbele gevoelens na de wedstrijd, maar toch twee sets gepakt van de koploper, wat zeer mooi is.

Aankomende zaterdag 9 december spelen we tegen de nummer 2, Lycurgus Heren 2.
Deze wedstrijd is in de Oosterholthoeve, dus u bent allen welkom om 19:00 uur.