Set-Up Heren 1 stelt promotie veilig na spannende wedstrijden

219

Na een wisselvallig seizoen bereidde het herenteam van volleybalvereniging Set-Up uit IJsselmuiden zich voor op de promotie/degradatie wedstrijden. Met een week vol intense trainingen en een vastberaden mentaliteit waren de mannen vastbesloten om alles te geven.

In de eerste wedstrijd tegen Lycurgus Heren 3 was de spanning voelbaar, en beide teams maakten wat schoonheidsfoutjes. Ondanks de spanning wist Set-Up na een spannende set de eerste set te winnen. De tweede set verliep op vergelijkbare wijze, maar dankzij een sterke serie trok Set-Up opnieuw aan het langste eind, waardoor ze de eerste wedstrijd wonnen.

Na een korte pauze, waarin de mannen zich tegoed deden aan zelfgemaakte macaroni van Mama Keijl, stonden ze opgeladen klaar voor de volgende uitdaging tegen BVC. De eerste set begon wat afwachtend, maar al snel schakelde Set-Up over op vertrouwd volleybal. Na een sterke start en enkele strategische wissels werd ook deze wedstrijd overtuigend gewonnen.

De wedstrijd markeerde ook het einde van het seizoen en het team bedankte iedereen die hen onvoorwaardelijk gesteund heeft. Met een verdiende promotie op zak kijken ze terug op een seizoen vol hoogtepunten en dankbaarheid voor de steun van hun supporters. Applaus voor iedereen die heeft bijgedragen aan dit succesvolle seizoen!

Benieuwd naar de Kamper sportuitslagen? Hier vind je alles op een rijtje