IJsselmuiden – Zaterdag stond de wedstrijd tegen DIO Bedum heren 2 op het programma. Nadat de vorige wedstrijd door de heren van Set Up was gewonnen gingen de heren vol vertrouwen de wedstrijd in tegen de heren uit Bedum.

In de 1e set was het goed te zien dat er vertrouwen was meegenomen uit de vorige wedstrijd. Door goed en verzorgt spel werd er snel een voorsprong gepakt op DIO Bedum. De voorsprong werd einde van de set wel is waar weggegeven maar de set werd niet meer uit handen gegeven. 25-23

De 2e set was het tegenovergestelde dan de 1e set. De heren van Set Up speelden minder verzorgt waardoor het aanvalsspel niet goed uitgespeeld kon worden. DIO Bedum kreeg hierdoor meer grip op de wedstrijd en kon hun gewenste spel laten zien. Deze set ging hierom verloren. 19-25

De start van de 3e set begon met hetzelfde spelbeeld als de 2e set en Set Up liep al snel tegen een achterstand op. Door een aantal wissels aan de kant van Set Up kwam er weer vuur in het team en zo terug in de set. Set Up kwam echter net te laat terug waardoor de set verloren ging. 23-25

In de 4e set kreeg Set Up de wedstrijd weer meer onder controle en werden de punten makkelijker gescoord. De 4e set werd dan ook uiteindelijk gewonnen met 25-22.

Met de stand in sets 2-2 moest er een beslissende 5e set gespeeld worden. Set Up nam het goede spel uit de vierde set mee en kwam al snel op een voorsprong. De voorsprong werd in deze korte set behouden wat resulteerde in de eerste thuisoverwinning van Set Up. 15-8