zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeRegiosportSetUp strijdend ten onder tegen Dio-Bedum

SetUp strijdend ten onder tegen Dio-Bedum

-

2013-11-30 - Captains Kangeroe H1 - Depol-Set Up

Afgelopen zaterdag stond Dio-Bedum op het programma voor de heren van Setup IJsselmuiden.

Dit team uit het noorden van het land staat al sinds het begin van de competitie bovenaan de ranglijst. In de thuiswedstrijd tegen dit team slaagde SetUp er in om toch nog 1 setje te pakken en was het plan om er nu weer minstens 1 te pakken. Echter deze zaterdag misten de IJsselmuidenaren Arjen Kaspers en Erik Schilder.

De eerste set begon SetUp erg slecht. Ze legden te weinig druk in de serve waardoor Dio een snelle aanval op kon zetten die meestal gelijk resulteerde in een punt voor hun kant. Wanneer ze dan wel een bal konden aanvallen werden de ballen er vaak te makkelijk overheen gelegd. Later in de set kreeg SetUp wel door dat ze het met half werk niet zouden redden en begonnen men wat meer risico te nemen. Dit werkte een stuk beter maar helaas was dit niet genoeg en verloren ze de set met 25-21.

De tweede, de derde en de vierde set leken hier allemaal veel op. Dio-Bedum pakte een voorsprong in het begin van de set en hield die vast tot het einde. Er waren wel momenten waarop een kleine serie werd gemaakt om zo weer gelijk te komen maar deze waren vaak van korte duur en waren niet lang genoeg om er toe te doen.

Helaas verloor SetUp deze wedstrijd dus met 0-4. Hoewel ze van te voren wisten dat ze het lastig zouden krijgen was het toch een teleurstelling dat men niet 1 of 2 puntjes hadden kunnen pakken. Rest hen niets anders dan dit aankomende zaterdag goed te maken door daar 4 setjes te pakken tegen Meppel.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen