donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSGP Kampen stelt kandidatenlijst vast (G.R.V. 2014)

SGP Kampen stelt kandidatenlijst vast (G.R.V. 2014)

-

 

IJsselmuiden – De SGP Kampen komt met een herkenbare maar ook vernieuwende kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van D.V. 19 maart 2014. Voor de tweede keer op rij is Eibert Spaan gekozen tot lijsttrekker. De kandidaten zijn vertegenwoordigd in diverse gelederen van de samenleving en gaan vol enthousiasme de verkiezingen tegemoet. De ledenvergadering van de Gemeentelijke Kiesvereniging SGP Kampen stemde donderdag in met de kandidatenlijst.

SGP-lijst

Eibert Spaan (45) komt uit IJsselmuiden en is sinds 2006 raadslid voor de partij in de gemeenteraad van Kampen. Vanaf 2010 is hij fractievoorzitter. In het dagelijkse leven is Spaan werkzaam in een commerciële functie bij het Reformatorisch Dagblad. Spaan is getrouwd en heeft 4 kinderen.

Op nummer twee staat Wim van der Linde (46) . Hij is werkzaam als planeconoom bij de gemeente Zwolle en vanaf 2002 actief in de gemeentepolitiek waarvan sinds 2006 als raadslid.  De nummer drie is Klaas van den Bosch (32). Hij werkt als accountmanager bij Roxit en is sinds 2009 actief in de Kamper politiek.  Gerrit van der Weerd (32) staat op nummer 4. Hij werkt als operationeel manager bij Cotap. De top 8 van deze kandidatenlijst bestaat verder uit Bernard van den Belt (manager onderwijs), Jan Noorland (tuinder), Jan Jaap Karsten (uitgever) en Erik Bruggink (technisch manager). Met bovengenoemde kandidaten kiest de SGP Kampen voor ervaring en vernieuwing in combinatie met inhoudelijke kennis van zaken. Hiermee is de SGP voorbereid om actief deel te nemen aan het bestuur van de gemeente Kampen.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen