Singer-Songwriter avond in ’t Ukien

Zaterdag 23 augustus vindt in ’t Ukien een Singer-Songwriter avond plaats. De singer-songwriters Niels Kater, Mijnke Sara en Tim Knol zorgen die avond voor een relaxte opening van het seizoen.

ukien

Tim Knol is bekend geworden door zijn hits ‘Sam’ en ‘Letting Go’. Hij trad op bij Pinkpop en Lowlands en is jurylid bij De Beste Singer Songwriter van Nederland.
Mijnke Sara begon vier jaar geleden, op haar 12e, met liedjes schrijven. Ze speelde het nummer ‘Wooden Face’ tijdens de derde aflevering van “De beste Singer Songwriter” (seizoen 3) op Nederland 3.
Niels Kater is door zijn bands SonicFish en Zober een spil in de Kamper muziekscène. Deze avond treedt hij solo op en speelt hij bekend en onbekend werk van eigen hand.

Het evenement wordt gehouden op het terras van ‘t Ukien. Bij donkere wolken verkast men naar het café. De avond begint om 20.00 uur en de artiesten spelen tot middernacht, waarna het feest binnen tot in de late uurtjes doorgaat. Kaarten zijn te koop aan de deur, waar ze 12,50 kosten. Ook zijn ze via de website te koop. Bij de voorverkoopadressen – Blue Music en De Fantast – kosten ze 8 euro.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*