Sinterklaashuis dit jaar in Kamper Stadskazerne

Zijn bed is opgemaakt, de stoel staat op zijn plek en zijn werkmantel hangt op de paspop. Kortom het Sinterklaashuis is weer in gereedheid gebracht om 12 november Sinterklaas met zijn Pieten welkom te heten in zijn woning zolang hij in Nederland verblijft.

Tijdens de intocht opent Sinterklaas hoogst persoonlijk zijn huis. Dankzij alle bedrijven die gehuisvest zijn in de Stadskazerne logeert Sint op deze mooie A locatie. Heeft mooi uitzicht op zijn boot en de IJssel mooier kan niet. Alle kinderen zijn samen met pappa,mamma,opa of oma welkom om een kijkje te komen nemen in het Sinterklaashuis vanaf 12 nov t/m 3 dec iedere woensdag en zaterdagmiddag van 14:00 tot 16:30 uur.

Je kunt dankzij Zus en Suus en Smallsteps lekker knutselen, je post kan je weer brengen, je mag een zwerfboek meenemen, doe met de puzzeltocht mee, of ga op de foto in de stoel van Sinterklaas met de Pieten. En wie weet is zelfs Sinterklaas aanwezig, maar of hij er is, zal ook voor ons een verrassing zijn.

Ook staat onze wensboom gemaakt door de leerlingen van de Spanker weer in het Sinterklaashuis. Hang een wens voor jezelf of een ander in een boom en wie weet komt jou wens op 30 november wanneer Sinterklaas wensen gaat vervullen wel uit. En bij de uitgang van het huis krijgt (zolang de voorraad strekt) ieder kind iets lekkers of een knuffel mee. Kortom weer genoeg te beleven in het huis.

Meer info stuur een mail naar Sinterklaashuiskampen@hotmail.com en volg ons op facebook Sinterklaashuis Kampen. Dan blijf je op de hoogte hoe alles gaat in het huis ook als jij er niet bent. Zaterdag 3 december is dan echt onze laatste dag en 5 december gaat Sinterklaas weer naar Spanje toe met al zijn Pieten. We hopen heel veel kinderen weer te begroeten dit jaar in de Stadskazerne Oudestraat 216 Kampen.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673