Sinterklaashuis mega succes !

Sinterklaas - huis

Meer dan 1200 kinderen hebben vanaf 15 nov een bezoek gebracht aan het Sinterklaashuis. Woensdagmiddag en Zaterdagmiddag van 14:00 uur tot 16:00 uur was deze voor het publiek geopend.

Daarnaast hebben verschillende scholen en kinderdagverblijven op de mail gereageerd en de uitnodiging aangenomen om met de hele klas een kijkje te komen nemen buiten de openingstijden.

Woensdag 3 dec is de laatste dag dat het sinterklaashuis geopend is voor bezoekers want 6 dec is sinterklaas weer op weg naar Spanje. Woensdag is in het huis ook de prijsuitreiking van de Fotowedstrijd en de kleurwedstrijd. Uiteraard hopen we dat Sinterklaas dit gaat doen, maar gezien zijn drukke agenda is dat nog niet helemaal zeker,  maar dan zijn er zeker een heleboel zwarte pieten die deze prijzen kunnen geven aan de kinderen. Hier wordt natuurlijk wel even een speciaal moment van gemaakt.

Dit alles is natuurlijk niet mogelijk geweest zonder alle sponsoring van alle bedrijven, De ondernemers hebben direct allemaal hun medewerking verleent aan dit mooie initiatief die zonder hun echt niet mogelijk was geweest. “Vooral in deze tijd vind ik dat enorm bijzonder. Ik kan dan ook wel zeggen dat als er volgend jaar weer een locatie te vinden is om dit in te kunnen organiseren wij van de weggeefschuur dat ook zeker zullen doen, want het was een groot succes!” Aldus Debbie Klooster die de volgende Sponsoren hartelijk wil danken:

Hema Kampen, Fotorama, Intertoys, Zalsman, Giga-Fun, BSO Jippo, Dolco verhuur, Ervede Antiek & brocante, Cafe de woonboot, Jan Diender installatie, Koningin Emmaschool, Pannenkoekenhuis het Kabouterwoud en Toko Hannes.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*