Slotconcert Kamper Uienkoor – “Op de bres voor MS”

Samen met dirigent Margriet Bruggemans heeft Het Kamper Uien Koor zich het afgelopen jaar het vuur uit de sloffen gewerkt met de actie ‘Op de bres voor MS.’

Het doel was om d.m.v. activiteiten en festiviteiten zoveel mogelijk geld in te zamelen voor goed onderzoek om betere behandeling mogelijk te maken met het uitzicht op het vinden van een definitief antwoord op oorzaak en genezing van de ziekte MS. Op 28 december organiseert het Kamper Uienkoor daarom een slotconcert ter afsluiting van het MS actiejaar.

“Op de bres voor MS”

Met de actie heeft het Kamper Uienkoor het afgelopen jaar van zich laten horen. zo werden er Bingo’s, vrijmarkten, veilingen en speciale muziekavonden georganiseerd. Ook werd er tijdens Sail Kampen het gehele weekend met verschillende actie’s geld ingezameld. Dat het doel van het Uienkoor een grote sociale aantrekkingskracht heeft blijkt ook uit het feit dat a.s. maandag 250 euro wordt overhandigd aan MS team Kampen door Connexxion.

In de Stadsgehoorzaal in  Kampen wordt tijdens de slotavond het totaal bedrag bekend gemaakt van het actiejaar, waar gedurende het jaar ook acties vanuit Zwolle en Raalte bijkwamen..

Volgende week zaterdag (20 december) doet Bakker Bart een duit in het zakje en zijn de banketstaven in de aanbieding. 2 voor 5 euro, waarvan 1 euro voor MS! De verkoop wordt tussen 16:00 – 18:00 opgeluisterd door een optreden van het Kamper Uienkoor.

De laatste actie is op 29 dec. dan staat er een muziekavond gepland bij de Pub (met verloting) Ook hiervan is de opbrengst voor Ms.

ms poster

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*