Snoekbaarsvissen op de IJssel met ‘Vaarkracht’

LOGO_VAARKRACHT_RGB-600-pix

Stichting ‘VaarKracht’ organiseert 29 augustus kosteloos en geheel verzorgd vaartocht met de mogelijkheid tot het vissen op Snoekbaars voor mensen die leven met kanker.

Onder professionele begeleiding en i.s.m. Invincible Products, kunnen twee gasten mee op een visboot. De Stichting heeft 15 prachtige visboten ter beschikking!!! Eventuele gezins/familieleden kunnen meevaren op een van de 3 Kamper Botters ter beschikking gesteld door Stichting Kamper Botters. de dag wordt afgesloten met een hapje en een drankje op de Koggewerf

“Leven met kanker is zwaar, zeker ook voor je dierbaren. Op z’n tijd moet je er even uitbreken, ontsnappen aan de werkelijkheid, nieuwe energie opdoen. Stichting VaarKracht begrijpt dat uit eigen ervaring maar al te goed. Daarom organiseren wij voor kankerpatiënten en hun naasten overal in het land kosteloos onvergetelijke vaartochten. Op het water al je zorgen vergeten. Even een moment geen kankerpatiënt aldus Lieke Idsinga en Robert Rust

VaarKracht biedt een belevenis op het water aan voor mensen die leven met kanker. Mensen die de vreselijke diagnose net hebben gekregen en in afwachting zijn van het behandelplan. Mensen die al verder zijn of zelfs aan het eind van het behandelingsproces. En mensen die nauw verbonden zijn met een geliefde met kanker. Dat kunnen de partner of kinderen zijn, ouders, gouden buren, familie, verzorgers en vrienden.

Dank zij de belangeloze inzet van schippers en enthousiaste haventeams door het hele land, is het mogelijk te kiezen uit een grote vloot van schepen, uiteenlopend van een leuke sloep of klein jacht tot een botter, tjalk of stoere driemaster. Ook wie niet het water op wil of kan, maar toch nautische wensen heeft, proberen wij langs de waterkant een paar heerlijke uren afleiding te bezorgen.

Programma:
Vanaf 10.00 – 10.45 uur Ontvangst op Koggewerf met koffietafel
11.00 uur Welkom en uitleg programma en over koggewerf
11.15 uur – 11.45 uur Vissersbootjes varen uit
Vanaf 11.30 uur Botters met gezinsleden varen uit
13.00 uur Lunch aan boord
15.00 – 15.30 uur terug in de haven met hapje en drankje
16.00 uur Sluiting GroepsVaartocht

Inschrijven voor het snoekbaarsvissen kan via website www.vaarkracht.nl of mailen naar apvos@hotmail.com

Vaarkracht Buitenhaven


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*