Speciale Senseo-repareerdag bij het Repair Café

Op 8 november is er weer een Repair Café in de Kringloopwinkel in IJsselmuiden. Dit keer met een specialiteit: het repareren van Senseo koffiezetapparaten.

Senseo-apparaten blijken vrij snel kapot te gaan. Ze lekken of doen het niet goed meer. Enkele reparateurs van het Repair Café Kampen zijn naar een speciale trainingsdag gegaan die georganiseerd werd door het landelijk Repair Café. Zo kunnen ze de meest voorkomende euvels verhelpen.

De Kringloopwinkel heeft in de tussentijd onderdelen van echt kapotte Senseo’s verzameld, zodat die weer hergebruikt kunnen worden. Daarnaast kan iedereen op 8 november ook andere spullen brengen, zoals kleding, elektronica, meubels, speelgoed en mechanische apparaten.

Tegen een vrijwillige bijdrage worden uw spullen, waar mogelijk, weer gemaakt zodat ze weer jaren mee kunnen. Het is alweer het vijfde Repair Café sinds de start in januari. Het Café beoogt duurzaamheid door spullen langer te laten meegaan en mensen te laten inzien dat repareren helemaal niet moeilijk of duur hoeft te zijn. —

Voor meer informatie: Iris Boter mail@irisboter.nl 038-3327002 of Janita Stoel repaircafekampen@gmail.com 

Foto: repaircafe.nl
Foto: repaircafe.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*