zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSpel- en Dressuurdag

Spel- en Dressuurdag

-

SAP (Stichting Aangepast Paardrijden) ”de Zwartendijkruiters”

mime-attachment

Zaterdag 12 april wordt bij SAP “de Zwartendijkruiters” de jaarlijkse Spel- en Dressuurdag gehouden. ’s Morgens worden er door de ruiters van de SAP dressuurproeven verreden en ’s middags wordt er een ridderspektakel georganiseerd. Het ochtendprogramma begint om negen uur en naast de ruiters aanmoedigen en bewonderen, kan men dan loten kopen. Bort Koelewijn, burgemeester van Kampen en als ambassadeur verbonden aan de SAP, sluit de ochtend af om één uur met de uitreiking van de prijzen. Vervolgens worden alle activiteiten voortgezet in het ridderdorp dat wordt opgebouwd in de manege. De Knights of Camelot komen een jousting demonstratie geven!

Bij de SAP worden paardrijlessen en -activiteiten gegeven en georganiseerd aan mensen uit Kampen en omstreken, in alle leeftijden, met een lichamelijke, verstandelijke of sociale beperking. Ontspanning, recreatie en therapeutische zorg worden gecombineerd en het paardrijden heeft zo op de ruiters, zowel lichamelijk als geestelijk, een zeer positieve uitwerking. De SAP is financieel onafhankelijk en heeft slechts twee betaalde krachten in dienst, te weten twee speciaal opgeleide en gediplomeerde instructrices, Daniëla en Yvonne. Verder draait de stichting van stal- en paardverzorging tot ruiterbegeleiding en bestuur geheel op vrijwilligers. Nieuwe vrijwilligers alsmede sponsoren zijn altijd van harte welkom!

SAP staat voor Stichting Aangepast Paardrijden en is zelfstandig gevestigd in het Hippisch Centrum Kampen aan de Zwartendijk. SAP en PSV (Paardensportvereniging Kampen) zijn de hoofdgebruikers van het HCK. Het HCK heeft kort geleden een nieuw (tijdelijk) bestuur aangesteld en dat is hard aan de slag gegaan om alles in gereedheid te brengen voor het aanstaande wedstrijdseizoen. Voor pensionstalling biedt het HCK stallen te huur aan.

Iedereen is zaterdag 12 april welkom op het Hippisch Centrum Kampen om de dressuurproeven en het ridderspektakel mee te maken. De toegang is gratis maar een donatie wordt zeer op prijs gesteld. Tevens kan men dan kennis maken met PSV en het manegecomplex. De SAP heeft haar eigen voorzieningen op het HCK dat gelegen is aan de Zwartendijk 17 (8265 PD  Kampen). Telefonisch is de SAP bereikbaar op nummer 038-3336455. Voor vragen en meer informatie over de Spel- en Dressuurdag kan men contact opnemen per e-mail op het adres Sp***************@Zw****************.nl. Zowel de Zwartendijkruiters als de Knights of Camelot zijn op Facebook te vinden en hebben een website: http://www.Zwartendijkruiters.nl/ en http://KnightsofCamelot.be.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen