Sporten en leren op Sportpark De Venen en De Maten

Sportpark maakt leren leuk

Kampen – Vanaf 23 februari is het mogelijk om op Sportpark De Venen en De Maten huiswerkbegeleiding en bijlessen te krijgen met om 16:00 uur een ‘sportieve break’! Stichting Sportpark De Venen-De Maten en Apprend Studiebegeleiding werken samen om aan leerlingen uit Kampen en IJsselmuiden op een verfrissende en nieuwe manier studiebegeleiding te bieden. De begeleiding wordt gegeven in het clubgebouw van KHC aan de Veneweg 1 in Kampen.

Mark Luikens van Apprend Studiebegeleiding: “Het mooie aan deze locatie is dat het ons de mogelijkheid geeft om de leerlingen te laten ontspannen met een sportieve activiteit en daarna geconcentreerd bezig kunnen met de leervraag. Onze sportieve break om 16 uur maakt leren veel  leuker! Wij gaan bijvoorbeeld even voetballen. Dit doen wij het liefste buiten, maar bij slecht weer kan het hier ook binnen in de zaal.”

Op het sportpark, waarbij verschillende verenigingen zijn aangesloten, is het mogelijk voor leden én ook niet-leden om begeleiding te krijgen bij specifieke leervragen. Leden van een van de aangesloten verenigingen krijgen zelfs 10% korting op alle begeleiding.

Je kunt hulp krijgen als je problemen hebt met een specifiek vak, zoals bijvoorbeeld wiskunde, natuurkunde, scheikunde of Engels. Ook als je moeite hebt met het plannen en organiseren van je huiswerk, vastloopt bij het leren van een toets of extra ondersteuning wilt voor je examens. Voor al je leervragen kun je terecht op het sportpark bij Apprend Studiebegeleiding.

Kennismaken? Kom dan naar ons open huis op maandagmiddag 23 februari tussen 14:00 en 18:00 uur, waar u onder het genot van een kopje koffie of thee met een koek kennis kunt maken.

Wil je meer weten? Kijk dan op www.apprendstudiebegeleiding.nl/sportparkkampen.

Je kan ook contact opnemen met Mark Luikens van Apprend via 038 – 33 77 461.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*