woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsSportimpuls Kampen: € 60.000 subsidie om meer inwoners in beweging te krijgen

Sportimpuls Kampen: € 60.000 subsidie om meer inwoners in beweging te krijgen

-

Scholen, (sport)verenigingen, instellingen, stichtingen en overige (maatschappelijke) organisaties met een goed plan om meer mensen regelmatig aan het sporten en/of bewegen te krijgen, kunnen gebruik maken van de Sportimpuls Kampen en financiering aanvragen voor hun activiteit, evenement, programma of project. De gemeente Kampen stelt hiervoor € 60.000 beschikbaar.

Het doel van de Sportimpuls Kampen is om de breedtesport in de gemeente Kampen te stimuleren. Om het beschikbare geld goed in te zetten en aan te laten sluiten bij de behoefte van de inwoners krijgen (sport)verenigingen, scholen, instellingen, stichtingen en overige (maatschappelijke) organisaties de kans een projectplan in te dienen. Wethouder Pieter Treep: “Of zij nu € 100 of € 1.000 aanvragen, belangrijk is dat het plan een goede bijdrage levert aan het – het liefst – blijvend in beweging krijgen van onze inwoners”.
De beschikbaar gestelde subsidie van in totaal € 60.000 is alleen bedoeld om de breedtesport te stimuleren. Het stimuleren van topsport en financieren en exploiteren van (sport)accommodaties vallen hier niet onder.

Aanvragen

Meer informatie over de sportimpuls en voorwaarden is te vinden op www.sportservicekampen.nl. Hier staat ook het aanvraagformulier. Organisaties kunnen tot uiterlijk 16 maart 2014 een aanvraag indienen. Alle aanvragen worden door een onafhankelijke jury beoordeeld. Uiterlijk 1 april 2014 ontvangen zij bericht of het gevraagde bedrag (gedeeltelijk) is toegekend.

Meer informatie

Voor meer informatie over de Sportimpuls Kampen of het aanvraagformulier kan contact op worden genomen met Jenneke Bos via j.bos@kampen.nl of (038) 339 29 84.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen