Sssstttt…..Stilte.

Stiltewandelingen.

stilteLoop mee en ervaar het zelf! Richt je op geluiden om je heen en op gevoelens en gedachten die komen. Of richt je op de stilte waartegen alle geluiden zich afspelen. Alsof je niet naar bomen, planten en dieren kijkt, maar naar de ruimte die er is.

We zijn vaak druk met van alles en nog wat. We hebben het gevoel dat we soms geleefd worden en nemen zelden de tijd om echt stil te zijn. Wandelen in stilte geeft Gerry Groffen Prins rust en ruimte. Ze geniet van de natuur in alle seizoenen van het jaar. Ze ruikt geuren, ze voelt warmte of koude. Gerry hoort geluiden om haar heen.

Vaak komen er tijdens het wandelen nieuwe ideeën bij haar naar boven en luistert ze naar antwoorden van haar hart en voelt ze wat ze nodig kan hebben. De bedoeling is om in stilte te lopen over landgoed Roggebotstaete – een uniek gebied – gelegen tussen Kampen en Dronten. Er wordt gestart met een gedicht of meditatie en na afloop is er gelegenheid om thee te drinken en ervaringen uit te wisselen.

Samen stil zijn is anders dan in je eentje. Loop mee en ervaar het zelf: de stilte. De kosten voor deze stiltewandeling inclusief thee zijn € 7,50. De data voor de komende maanden staan op de website www.gerrygroffenprins.nl Opgave kan via het contactformulier van de website, telefoon of email.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*