Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 klaar om studenten en shoppers te ontvangen

Foto: Pascal Winter / KampenOnline

lijn 510 is blij dat alle studenten vanaf aanstaande maandag weer welkom zijn in de collegebanken.

Voorzitter Roy Dekker: “Wij zijn blij voor alle mbo, hbo, en universitaire studenten dat zij vanaf komende maandag weer fysiek onderwijs kunnen volgen. Als Stadsbuurtbus staan wij klaar om hen te ontvangen in de bus.” Stadsbuurtbus Kampen heeft betrouwbare aansluitingen op Station Kampen Zuid. Overstappen op lijn 11 naar Station Kampen is tevens mogelijk. Daarmee zijn reizigers snel op de scholenlocaties in Zwolle. Ook voor de schoollocaties in bijvoorbeeld Amsterdam of Almere is de Stadsbuurtbus de beste keuze.

Alle reizigers van de Stadsbuurtbus kunnen gebruikmaken van hun OV-abonnement zoals de Studentenkaart of Dal Voordeel. Ook het gebruik van een OV-chipkaart is mogelijk, net als het kopen van een los kaartje. Dit kan bij de chauffeur. Betalen kan uitsluitend met pinpas. Ideaal om even de stad in te gaan wanneer je wilt winkelen. Via de stations Kampen en Kampen Zuid ben je zo in een andere stad. Maar ook het centrum van Kampen is snel bereikbaar via de halte gemeentehuis.

Dekker vervolgt: “Als Stadsbuurtbus Kampen zijn we blij dat de overheid de lockdown afbouwt. Daarmee kunnen onze reizigers weer terugkeren naar college, werk of om te winkelen. Onze bus is niet gemaakt om lucht te vervoeren maar om reizigers te ontvangen. Wij zijn dan ook verheugd dat de overheid dit belang nu inziet. #geenluchtmaarreizigers.” sluit Dekker af.


Over de Stadsbuurtbus
Stadsbuurtbus Kampen – lijn 510 rijdt 6 dagen per week lijn 510 in Kampen. Dat doen we uitsluitend met vrijwillige chauffeurs. Onze buurtbus rijdt op werkdagen van 6:15 tot 19:15 uur, met een frequentie van 2x per uur. Op zaterdag rijden we van 9:45 tot 17:45 uur, ook 2x per uur. De ritten starten vanaf station Kampen Zuid, via Het Onderdijks, Bovenbroek, Kampen Zuid, Isala Polikliniek, Flevowijk en via de Maten weer terug naar station Kampen Zuid. Overstappen op lijn 11 richting Station Kampen kan tussen de haltes Isala Polikliniek en Lovinkstraat. Meer weten? Ga naar: stadsbuurtbuskampen.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*