Stadscamping op 19 en 20 juli

Stadscamping NatuurspeelplaatsGeen zin in een lange autorit? Druk met een verbouwing of met iets waardoor je met het gezin dit jaar in de buurt moet blijven? Zit een lange vakantie er dit jaar financieel gewoon even niet in? Of heb je simpelweg altijd gedroomd van een gezinsvakantie in Kampen? Dan hebben we goed nieuws!

Komende zomer verrijst in Kampen namelijk voor de tweede keer ‘De Stadscamping’. Dinsdag 19 en woensdag 20 Juli 2016, kunnen gezinnen op de Natuurspeelplaats/Kinderboederij in Kampen om te genieten van alles wat kamperen zo geweldig maakt: leuke mede kampeerders, een eigen tent en een plek onder de zon! Samen geniet je van alles wat de Stadscamping te bieden heeft: een speeltuin, zwembad, de kinderboerderij en de natuurspeelplaats bijvoorbeeld. De kinderen bakken zelf pizza’s en patat en kijken hun ogen uit bij de roof vogelshow. ‘s Avonds is er een kampvuur en dinsdagavond een heuse verrassingsact.

Dit jaar is er plek voor 150 personen. Gezinnen kunnen zich aanmelden Klasina van Egmond 06-13053875. Een toegangsbewijs kost €10,00 p.p. Dat is inclusief eten, drinken, overnachten en activiteiten.
Ook is er gedacht aan mensen die graag alleen overdag willen komen, en wel graag mee willen doen aan alle activiteiten. Een dagkaart kost 6.00 p.p. Dit is van 10.00 tot 18.00 uur op de dinsdag of woensdag. Dit is inclusief eten, drinken en de activiteiten van de opgegeven dag.

Daarnaast is er per dag plek voor twee groepen van 25 personen, senioren of mensen met een beperking. Organisaties kunnen zich hiervoor aanmelden. Wil je meer weten? Bel dan met Klasina of mail stadscampingkampen@hotmail.com.

De Stadscamping wordt georganiseerd door Weggeefschuur en speeltuin Akelei en mede mogelijk gemaakt door de hoofdsponsors Dolcoverhuur, Zwembad De Steur, Van Lente catering, Albert Heijn Meeuwenweg, Kampen events , IKzijnWij zorg en PGVZ zorg.

Kampenonline maakte vorig jaar de onderstaande reportage –