Start lentecursussen bij Quintus

Sieraad_van_kindertekening

Wil je niet wachten tot na de zomervakantie om met een kunstzinnige cursus te beginnen? In mei kun je alvast voorproeven van een aantal korte gloednieuwe cursussen bij Quintus. De cursusduur is maximaal 5 lessen. Wil je nog even snel aan de slag, schrijf je dan in!

Met de bijzondere cursus ‘Sieraad van kindertekening’ kunnen volwassenen aan de hand van de lievelingstekening van hun kind een uniek sieraad maken. Verder kunnen kinderen als een heuse edelsmid in 3 lessen een fantastische sleutelhanger maken in de cursus ‘Kruip in de huid van een edelsmid’. Hou je van verhalen verzinnen en schrijven en ben je tussen 8 en 12 jaar, dan ben je van harte welkom in het ‘Schrijfatelier voor kinderen’. Om te ervaren hoe het is om in een band te spelen is het bij de cursus ‘NoXperience Bands’(8-12 jr) helemaal niet nodig om een instrument te kunnen bespelen. Na 5 lessen weet je precies hoe het voelt! Wil je lekker met je handen bezig zijn met gips, klei, tekenen en schilderen dan ben je helemaal op je plek bij ‘Proeven van het kinderatelier’ (6-11 jr).

Vind je het toch nog lastig om een keuze te maken? Kom dan naar het Open Huis bij Quintus op 25 april van 12 tot 16 uur, Vloeddijk 38, Kampen. Dé gelegenheid om sfeer te proeven en vragen te stellen. Wil je meer weten over de korte cursussen, kijk dan op www.quintuskampen.nl , stuur een mail naar info@quintuskampen.nl of neem contact op met de administratie 038 33 71 200.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*