Start nieuw kinderkoor Pocovoco

SONY DSC

Zangdocent Franka van Essen en pianodocent Afke Wiersma gaan hun krachten bundelen: samen starten zij het nieuwe kinderkoor ‘Pocovoco’. Kids van 6-10 jaar zijn van harte welkom om mee te doen! Samen zingen is goed voor de taalontwikkeling en het muzikaal gehoor én het geeft zelfvertrouwen.

Behalve het samen instuderen van allerlei liedjes, van doldwaas tot diep serieus, van Annie MG Schmidt tot Disney’s Frozen, leren de kinderen van alles over gezond stemgebruik. Ook maken ze spelenderwijs kennis met muziektheorie. Het allerbelangrijkst vinden de juffen dat de kinderen dúrven te zingen en daar samen plezier aan beleven.

Het kinderkoor oefent op vrijdagmiddag van 15.30-16.15uur aan het Kloosterplein 13. In eerste instantie gaat het om een pilot van 10 weken. De juffen bekijken daarna of er voldoende animo is om verder te gaan. De pilot wordt afgesloten met een mooie presentatie voor de ouders en opa’s en oma’s. De kosten bedragen 30 EUR per kind. De eerste keer oefenen is op vrijdag 2 oktober. Opgeven kan via www.frankavanessen.nl of 06-26658960

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*