HartVoorBurkina

Datum eerste LIVE concert STEF EKKEL bekend!

Foto van auteur

Stef

Zoals wij al eerder berichtten zit Stef Ekkel 15 jaar in het vak. Op 29 april j.l. was het precies 15 jaar geleden dat Stef Ekkel voor het eerst als solo-artiest optrad. Om dit te vieren zal in zijn jubileum jaar zijn eerste grote concert plaatsvinden. De datum is inmiddels bekend. Zaterdag 8 februari 2014 kunt u alvast noteren in uw agenda.

Het lijkt nog ver weg, maar Stef Ekkel wil met een fantastisch concert voor de dag komen. Daarom is er voor een ruime voorbereidingstijd gekozen. Alhoewel. voor je het weet is het al weer 8 februari… Binnenkort kunt u meer informatie verwachten over de opzet en de locatie.

In zijn woonplaats Kampen werd destijds de basis gelegd voor een zeer succesvolle carrière. Ekkel had onnoemelijk veel hits en deed ontelbare optredens door heel Nederland. Zo was hij o.a. te zien bij het Muziekfeest op het Plein van de TROS, Hart voor muziek, TV Oranje, Brabant Party, De Regiotap, Fans (SBS6) en Sterren.nl. Ook op de radio is de Kampenaar een veel gedraaide artiest, vooral de “piraten” en andere “legale” NL talige zenders draaien vaak dagelijks de nummers van Stef Ekkel. De zanger die nog steeds woonachtig is in onze Hanzestad verwacht dat het een groot feest gaat worden…Ekkel liet aan Kampenonline weten:  “We zijn maanden op zoek geweest naar een geschikte locatie, en hebben uiteindelijk de juiste gevonden, het beloofd een geweldig mooi LIVE concert te gaan worden.” aldus Stef Ekkel…. word vervolgd…

Gerelateerde Berichten

Plaats een reactie