Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk opent het stepseizoen

Kampen – Afgelopen zaterdag werd door stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk de openingswedstrijd van de stepcompetitie georganiseerd op de wielerbaan in Kampen. Het parcours van de wielerbaan staat garant voor een pittige uitdaging door de hoogteverschillen in de baan. Bovendien heeft de wind vrij spel boven aan de baan, wat een extra uitdaging geeft voor de deelnemers.

De steppers van stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk gingen de uitdaging aan en met succes! Hermien koers liet na een wedstrijd van één uur + 1 ronde zien dat ze op het podium thuishoort. Ze legde overtuigend beslag op de 2e plek. Johan Klooster liet zien de sterkste in zijn categorie te zijn. Bij de heren cadetten (13-15 jaar) nam hij het goud mee naar huis.

De steppers van stepteam Selles hebben dit jaar een jubileum jaar. Stepteam Selles Auto’s Kamperzeedijk viert namelijk dat het dit jaar 40 jaar bestaat. Samen met zusterteam stepteam Zwolle/Stepwinkel.nl vieren ze ook 20 jaar Stepteam West Overijssel. Stepteam Zwolle viert daarnaast ook haar 10-jarig bestaan. In september wordt ook voor de 40e keer het NK Kamperzeedijk georganiseerd. Kortom, een jaar met veel feest!


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.