Soepbuffet bij eeTze met Stichting Welzijn voor ‘Sterk IJsselmuiden’

Nieuw initiatief om initiatieven te ontplooien

Vanavond, maandag 9 mei, organiseren eeTze en Stichting Welzijn Kampen van half vijf tot half zeven een soepbuffet bij eeTze (Burg. van Engelenweg 70a). Daarbij is iedereen welkom die in IJsselmuiden iets organiseert voor de gemeenschap, op welke manier dan ook. 

Er zijn veel initiatieven, verenigingen en kringen in IJsselmuiden voor sport, voor ontspanning en om te verbinden met elkaar – georganiseerd door de wijk, buurt, kerk, vereniging enzovoorts.  Alleen zijn deze initiatieven vaak slecht of niet bekend bij de dorpsinwoners waardoor het zicht kan ontbreken op wat ze hebben met elkaar. Om die reden zijn alle initiefnemers uit IJsselmuiden vanavond van harte uitgenodigd om elkaar te leren kennen en van elkaar te horen wat ze doen.

IJsselmuiden is een dorp waar men elkaar kent en naar elkaar omziet. Bijna iedereen heeft wel een kring van mensen om zich heen staan. Familie, vrienden, de school, de kerk, de keet, de sport, IJVV – kortom een hechte gemeenschap. Toch geldt dit niet voor iedereen. Als je beter kijkt kent IJsselmuiden ook eenzaamheid, armoede en mensen die zich niet begrepen of gekend voelen. Het is alleen vaak niet zichtbaar. Eenzaamheid, armoede e.d. zit letterlijk achter gesloten (voor)deuren.

Het initiatief van Sterk IJsselmuiden ligt bij eeTze en Stichting Welzijn in Kampen. Voor vragen en/of opmerkingen kan men terecht bij Michel van Olst (tel.nr. 06-14908747 en e-mail M.vanOlst@WelzijnKampen.nl). Laat geen enkele drempel je weerhouden, elk initiatief is waardevol!

STERK IJSSELMUIDEN

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*