Sticht. Vrouwenraad Kampen organiseert Internationale Vrouwendag

Stichting vrouwenraad kampen

Op zaterdag 7 maart a.s. organiseert Stichting Vrouwenraad Kampen zoals altijd de jaarlijkse Internationale Vrouwendag. Het thema van de dag is ‘Inspiratie’. Nieuw dit jaar is dat de Stadswinkel (Oudestraat 116) het centrum van de vrouwendag zal zijn.

Rondom het thema ‘inspiratie’ denken we na: ‘Wie inspireer jij en door wie of wat word jij geïnspireerd?’ In de Stadswinkel kunnen de vrouwen informatie krijgen over workshops en andere activiteiten. Ook is hier een plattegrond te krijgen met de locaties van de workshops en alle aanbiedingen die ze kunnen vinden bij ondernemers in de binnenstad.

Aanmelding voor de workshops kan op de website www.svrk.nl of op de dag zelf in de Stadswinkel(vol = vol). De workshops zijn € 3,50 p.p. per workshop.

Het avondprogramma zal plaatsvinden bij ’t Ukien, Om 18.00 is daar een drie-gangen menu, voor € 10 p.p. Aansluitend om 20.00 uur een borrel en vanaf 21.00 uur een feestelijke band om de dag swingend af te sluiten.

Kijk voor meer informatie en aanmelden: www.svrk.nl of Facebook Stichting Vrouwenraad Kampen.

Zaterdagavond 28 feb. hadden we een kort gesprek met de Interim voorzitter van de Stichting Vrouwen Raad Kampen – Rebecca van Ommen

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*