Stichting 4Gambia organiseert ‘Kom op 4Gambia Fair’

10965182_656161917828342_1573573565_oHet in Gambia ondersteunen van onderwijs, sport en gezondheidszorg brengt veel kosten met zich mee. Daarom organiseert stichting 4Gambia op zaterdag 18 april van 10.15 u tot 16.00 u de ‘Kom op 4Gambia Fair’. Een gezellige braderie/rommelmarkt met o.a. verkoop van originele Gambiaanse kunst, fotoshoots, al dan niet in Gambianse kleding, gellakken van nagels, haarvlechten, inzameling lege statiegeld-flessen, grabbelton en verloting met mooie prijzen, onder andere beschikbaar gesteld door Kamper ondernemers. De fair wordt gehouden in het wijkgebouw van wijkvereniging Zuid-Bovenbroek ‘Het Zwarvershonk’, Esdoornhof 120. De opbrengst komt geheel ten goede aan de projecten en activiteiten in Gambia.

 

Gambia
Initiatiefneemster van de stichting 4Gambia, Géke Lagerburg, met Amadou Demba, vrijwillige project-coördinator in Gambia en een voetbalteam met gedoneerde shirts.

Stichting 4Gambia begon in 2012 als een kleinschalig, particulier initiatief. Inmiddels is zij uitgegroeid tot een stichting met een ANBI-status, die twee scholen steunt en sportclubs én een verloskundige van materiaal voorziet. Daarnaast worden inmiddels 28 kinderen/jongeren d.m.v. een sponsorprogramma naar school geholpen. Stichting 4Gambia zet zich graag in om de toekomst er weer een beetje rooskleuriger uit te laten zien in dit kleine West-Afrikaanse land met zijn prachtige witte stranden gelegen aan de Atlantische Oceaan.

 

Stichting 4Gambia, -where lives start changing! Meer informatie over deze kleine stichting met grote potenties kunt u vinden op: www.4gambia.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*