zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsStremming Ganzensluis bijna voorbij..

Stremming Ganzensluis bijna voorbij..

-

 

IMG_0430Als het een beetje meezit word de stremming van de Ganzensluis vandaag opgeheven

De verwachting was dat de werkzaamheden nog tot en met 16 augustus zouden duren. De sluis is gestremd voor herstelwerkzaamheden. De kabels van beide deuren moeten worden vervangen.

Bij inspectie van de kabels zijn onlangs gebreken geconstateerd, waardoor de veiligheid niet meer kon worden geborgd. Daarom is besloten genoemde herstelwerkzaamheden met spoed uit te voeren. De Ganzensluis wordt veel gebruikt door recreatievaartuigen. Zij worden met borden geïnformeerd over de stremming. Omvaren is mogelijk via het Ramsdiep of via het Zwartewater en de Spooldersluis.

IMG_0425

 

2

 

IMG_0428

 

IMG_0429

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen